فهرست مطالب
- 1 جراحی لوزه
- 2 جراحی لوزه چیست؟
- 3 هزینه جراحی لوزه
- 3.1 عمل لوزه در کاشان
- 3.2 هدف از عمل لوزه چیست؟
- 3.3 چه کسانی تحت عمل لوزه قرار می گیرند؟
- 3.4 داوطلبین خوب برای جراحی لوزه
- 3.5 روند این جراحی لوزه چگونه است؟
- 3.6 فرایند بهبود بعد از لوزه برداری چقدر طول می کشد؟
- 3.7 بعد از عمل لوزه چه باید بخورم؟
- 3.8 داروهای مصرفی در دوره نقاهت بعد از جراحی لوزه
- 3.9 عمل لوزه چیست؟
- 3.10 مزایایی عمل جراحی لوزه؟
- 3.11 عوارض عمل جراحی لوزه
- 3.12 جراحی لوزه در کودکان
- 3.13 هزینه جراحی لوزه کودکان
- 4 چه زمانی باید لوزه خود را جراحی کنیم؟
جراحی لوزه
جراحی لوزه در واقع خارج کردن لوزه از بدن است. در بدن انسان دو لایه به شکل بیضی در انتهای بافت گلو وجود دارد که یک لوزه در هر سمت قرار دارد. در گذشته از جراحی لوزه برای از بین بردن عفونت و التهاب استفاده میشد. اما امروزه از این نوع جراحی برای بهبود اختلالات تنفسی در خواب استفاده میشود. همچنین اگر التهاب لوزه به صورت مکرر اتفاق بیافتد باید عمل لوزه انجام شود. برای جراحی لوزه باید به پزشک متخصص مراجعه نمایید، دکتر ندا سخی، متخصص گوش، گلو و بینی هستند.
جراحی لوزه چیست؟
روندی که برای برداشتن لوزهها انجام میگیرد، جراحی لوزه میگویند. لوزهها در پشت گلو واقع شده و بخشی از سیستم ایمنی بدن شما هستند، ولی برداشتن آنها باعث بالا رفتن خطر ابتلا به عفونت در شما نخواهد شد. در صورتی که شما یا عزیزانتان درگیر این عارضه هستید، پیشنهاد میدهیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. همچنین برای جراحی بینی در کاشان میتوانید به دکتر سخی مراجعه نمایید.
هزینه جراحی لوزه
قیمت عمل لوزه، یکی از سوالات پرتکرار بیمارن برای درمان لوزه خود، هزینه این پروسه است. از آن جا که شرایط درمانی برای هر فرد نسبت به سن، شرایط بیمار، دستمرد پزشک و مسائل دیگر متفاوت است. نمیتوان هزینه دقیقی از آن را عنوان کرد. لذا برای آرامش خاطر شما عزیزان، پیشنهاد میدهیم با راههای ارتباطی که در سایت مشاهده میکنید سوالات خود را دکتر سخی جویا شوید. برای ارتباط با ایشان از طریق پیج اینستاگرام و دایرکت پیام دهید و یا به صورت حضوری به مطب ایشان مراجعه نمایید.
- کاشان، میدان جهاد، ساختمان ستاره کرمانی(داروخانه دکتر سقازاده)، طبقه دوم، واحد 201
- روزهای شنبه، یکشنبه ،سه شنبه، چهارشنبه عصر
- موبایل: 09035669126
- تلفن: 03155570664
یکی از عملهای مهم در جهان عمل لوزه است. زمانی که عفونت لوزه در کودکان یا بزرگسالان به صورت مکرر اتفاق بیافتد عمل جراحی بهترین روش درمان آن است. هزینه جراحی لوزه به عوامل مختلفی بستگی دارد. عمل جراحی لوزه عملی ساده است و شما فقط یک شب در بیمارستان هستید اما ممکن است تا زمان بهبودی کامل در بیمارستان بمانید.
بیمه درمانی نیز یکی از عوامل مهم در هزینه جراحی لوزه است و اگر شما دارای بیمه باشید و عمل خود را در بیمارستانی دولتی انجام دهید نباید نگران هزینه آن باشید. همچنین پیش از عمل لوزه از شما آزمایشهای مختلفی میگیرند که این آزمایشها هزینههایی دارد و جزو هزینههای عمل لوزه حساب میشود. اگر شما دارای بیمه تکمیلی هستید نیز میتوانید از آن استفاده کنید. زیرا بیمهی تکمیلی درصد زیادی از هزینههای بیمارستان را پرداخت مینماید.
عمل لوزه در کاشان
اگر برای عمل لوزه در شهر کاشان به دنبال پزشک هستید دکتر ندا سخی را به شما پیشنهاد میکنیم. شما میتوانید سوابق و مهارت دکتر سخی را بررسی کنید و بعد از مشاوره با ایشان در صورت صلاحدید عمل لوزه را پیش ایشان انجام دهید. ایشان یکی از پزشکان به نام در کاشان هستند و شما میتوانید از طریق پذیرش 24 که سامانه جامع برای همه پزشکان است. نظرات بیماران ایشان را بخوانید. قطعا در آینده از انتخاب دکتر سخی برای جراحی لوزه در کاشان خوشحال خواهید بود.
هدف از عمل لوزه چیست؟
دلایل متعددی برای جراحی لوزه وجود دارد. دو مورد از رایج ترین دلایل انجام این جراحی عبارتنداز: لوزه های شما مشکلاتی را در تنفس در حین خواب ایجاد می کنند. این اغلب به صورت خرخر کردن مکرر مشاهده می شود. شما دچار عفونت های گلو می شوید که مکرراً اتفاق افتاده ( شش بار یا بیشتر در سال) و در آن، لوزه های شما متورم و عفونی می شوند.
چه کسانی تحت عمل لوزه قرار می گیرند؟
هرچند اینطور به نظر می رسد که تنها کودکان تحت جراحی لوزه برداری قرار می گیرند ولی بزرگسالان نیز می توانند از این جراحی بهره مند شوند.
داوطلبین خوب برای جراحی لوزه
- ابتلا به عفونت های شدید گلو در طول یک سال
- 3 بار عفونت گلو در هر سال در 3 سال متوالی
- خرخر کردن یا انسداد مجاری تنفسی در هنگام خواب
- ابتلا به 5 بار عفونت گلو در هر سال در طول دو سال متوالی
روند این جراحی لوزه چگونه است؟
لوزه برداری به روش های مختلفی قابل اجرا می باشد. جراحی لوزه تحت بیهوشی عمومی انجام شده و در حین جراحی شما در حالت خواب کامل هستید. جراحی معمولاً 20 تا 30 دقیقه طول می کشد. در حین برداشته شدن لوزه ها توسط جراح، شما هیچ دردی را احساس نمی کنید. معمولاً کل لوزه ها برداشته می شود، ولی در برخی از بیماران لوزه برداری به صورت نسبی انجام می شود.
جراح بهترین تکنیک برای بیمار را انتخاب می کند. رایج ترین روش ها برای برداشتن لوزه ها عبارتند از:
- الکتروکوتری: این روش از حرارت برای برداشتن لوزه ها و متوقف نمودن هرگونه خونریزی استفاده می کند.
- تشریح کلدنایف ( چاقوی سرد ): در این تکنیک، جراحی لوزه ها با یک اسکالپل برداشته می شوند. سپس خونریزی با استفاده از بخیه زدن یا الکتروکوتری ( حرارت شدید ) متوقف می شود.
- اسکالپل هارمونیک: این روش از ارتعاشات اولتراسونیک برای بریدن و متوقف نمودن خونریزی از لوزه ها به طور همزمان استفاده می کند.
روش های دیگر شامل استفاده از تکنیک قطع کامل رادیوفرکانسی ، لیزر دی اکسید کربن یا میکروبیدر می باشد.
فرایند بهبود بعد از لوزه برداری چقدر طول می کشد؟
بهبود بعد از جراحی در بیماران مختلف متفاوت است.
- بعد از جراحی لوزه خطر خونریزی وجود خواهد داشت. این خطر 10 روز بعد از جراحی کاهش مییابد.
- درد پس از جراحی کاملاً طبیعی بوده و در طول 3 تا 4 روز اول بعد از جراحی گاهی بدتر می شود. درد اغلب در صبح شدت می یابد و گاهی تا 2 هفته طول می کشد. پزشک خوب و ماهر در کاشان ، شما برای کنترل این درد، داروهای مسکن را تجویز می کند.
- گاهی در محل برداشته شدن لوزه ها بی رنگ شدن اتفاق می افتد. وقتی ناحیه بعد از 3 تا 4 هفته به طور کامل بهبود یافت، بی رنگ شدن نیز از بین می رود.
- شما باید برای ماندن در منزل و استراحت به مدت حداقل 1 هفته بعد از جراحی برنامه ریزی کرده و فعالیت های خود را تا 2 هفته محدود کنید.
بعد از عمل لوزه چه باید بخورم؟
بعد از جراحی لوزه، نکته کلیدی در ریکاوری اطمینان از خوردن مقدار کافی مایعات است. خوردن غذاهای خنک و نرم به مدت یک هفته، بهترین گزینه محسوب می شود، ولی مادامی که احساس کردید مشکلی ندارید می توانید به اندازه ظرفیت، غذاهای دیگر مورد علاقه تان را بخورید.همچنان باید از خوردن غذاهای تند، پر ادویه و سفت خودداری کنید.
آیتم های پیشنهادی عبارتند از ، آب و مایعات دیگر ، بستنی و اسموتی ، ماست و پودینگ ، پوره سیب و سوپ ، سیب زمینی پوره شده و خاگینه.
در دوره نقاهت در صورت مواجه شدن با چه مواردی باید به پزشک مراجعه کرد؟
افراد باید بدانند که در مراقبت های بعد از جراحی لوزه برخی عوارض شایع نبوده ، بلکه می تواند در بروز خطرات و آسیب های جدی تر نقش داشته باشند به همین منظور توصیه می شود بلافاصله پس از مواجه شدن با این عوارض به پزشک مراجعه کنند ، از جمله آن ها می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد.
- خونریزی شدید
- عدم تنفس به آسانی
- دفع ادرار به مقدار اندک
- خروج چرک از داخل گلو
- تغییر صدای بسیار شدید
- عدم نوشیدن هرگونه مایعات
- سفتی و گرفتگی گلو همراه با درد
- احساس ضعف ، حالت تهوع و از حال رفتن
- خارج شدن خون قرمز رقیق از بینی و یا دهان
آیا بیماران بعد از عمل لوزه ها می توانند به راحتی فعالیت های ورزشی خود را آغاز کنند؟
بیماران باید در هفت روز ابتدایی به مقدار کافی استراحت کنند ، با گذشته این بازه زمانی آغاز به مرور و آهسته فعالیت های ورزشی مانعی ندارد. اما انجام فعالیتهای ورزشی پر تنش که بتواند به گلو فشار وارد کند مجاز نیست، زیرا فشار خون را افزایش داده و سبب خونریزی و زخم شدن گلو در مراقبت های بعد از جراحی لوزه میشود.
داروهای مصرفی در دوره نقاهت بعد از جراحی لوزه
مسکن: بهترین پزشک در کاشان برای کاهش درد بیمار حتما مسکنهایی را نیز تجویز خواهد کرد. بیمار می تواند برای تسکین درد و افزایش راحتی بیشتر به هنگام میل کردن غذا این دارو ها استفاده کند.
نکته: مصرف قرص آسپرین در این دوره و پروسه جراحی به علت افزایش احتمال خونریزی ممنوع می باشد.
آنتی بیوتیک: داروهای حاوی آنتی بیوتیک از عفونت گلو پیشگیری خواهد کرد ، بنابراین لازم است به صورت مداوم و با توجه توصیه پزشک از آن ها استفاده شود.
دیگر نکات مراقبتی در دوره نقاهت
لازم است تا بیماران در مراقبت های بعد از جراحی لوزه برخی اقدامات را برای تسریع روند بهبود و افزایش راحتی بیشتر انجام دهند ، برای مثال می توان از یک دستگاه بخور استفاده کرد تا هوا را مرطوب کرده و گلو شما را تسکین دهد. همچنین توجه داشته باشید که بهبودی دی این پروسه درمانی زمان بر بوده و لازم است افراد تا حدود 2 الی 4 هفته صبر کنند بنابراین به خوبی استراحت کنید. توصیه خمی شود در این دوره بهبودی از افرادی که سرما خورده اند ، گلو درد و یا آنفلونزا دارند دوری کنید ، زیرا گلو شما بعد از جراحی آسیب پذیر تر است.
در دوره نقاهت باید از انجام چه کارهایی خودداری کرد؟
در دوره نقاهت علاوه بر مواردی که لازم است تا بیماران برای تسریع بهبودی انجام دهند ، باید از برخی موارد نیز اجتناب کنند بنابراین توصیه می شود در مراقبت های بعد از جراحی لوزه
- از انجام موارد زیر دوری کنید.
- از استعمال دخانیات تا بهبودی کامل بپرهیزید.
- از مصرف مواد غذایی اسیدی و ترش خودداری کنید.
- سعی تا حد ممکن جلوی سرفه و عطسه خود را بگیرید.
- تا 6 الی 7 ساعت بعد از جراحی از خوردن و آشامیدن بپرهیزید.
عمل لوزه چیست؟
لوزه بافتی نرم است که پشت حلق قرار دارد. گاهی ممکن است، این لوزهها دارای عفونتها و التهابهای باشند که با تکرار آنها باید عمل صورت بگیرد. هر لوزه از بافت مشابهای تشکیل شده است با پوششی مخاط صورتی در کنارهی دهان تشکیل شده است. در میان مخاط آنها حفرههای کوچکی وجود دارد که به آن غده ریز هم گفته میشود. لوزهها انواع مختلفی دارند از جمله: لوزه کامی یا همان سقف دهان، لوزه زبانی، آدنوئید از انواع لوزه است.
مزایایی عمل جراحی لوزه؟
از مزایای جراحی لوزه میتوان به مریض نشدن مداوم کودک اشاره کرد. همچنین بررسیها نشان میدهند بزرگسالانی که لوزهی خود را جراحی کردهاند کمتر در معرض عفونت قرار گرفتهاند. کمتر به گلو درد مبتلا میشوند و اگر مبتلا شوند درد کمتری را تحمل میکنند. این نتایج در کودکان نیز میتواند بسیار مشهود باشد، زیرا بسیاری از کودکان بعد از جراحی لوزه، تپلتر میشوند. در واقع وزن گیری کودکان به دلیل کاهش عفونت و افزایش اشتها و همچنین بلع راحتتر غذا است.
عوارض عمل جراحی لوزه
برداشتن لوزه جراحی کم خطر و نسبتا آسان است. یکی از عوارض جراحی لوزه خونریزی است. همچنین یکی دیگر از این عوارض عفونت است که پزشک به شما داروی آنتی بیوتیک میدهد. در ضمن ممکن است بدن عکس العمل خوبی در برابر مواد بیهوش کننده نداشته باشند. ممکن است این عمل عوارضی چون استفراغ و خشکی دهان را به همراه داشته باشد. اما به صورت کلی عوارض خاصی در عمل جراحی لوزه وجود نخواهد داشت. زیرا این جراحی توسط دکتر متخصص انجام میشود.
جراحی لوزه در کودکان
این نوع عمل معمولاً توسط یک دکتر گوش حلق و بینی انجام می شود تقریباً سی دقیقه طول میکشد. همچنین بعد از عمل لوزه کودک یک ساعت نیاز به ریکاوری دارد تا مواد بیحسی و بیهوشی از بین برود. اگر عمل لوزه در کودکان هنگام صبح انجام شود کودک میتواند پس از عمل به خانه برگردد. اما اگر این نوع عمل بعد از ظهر انجام شود شاید نیاز باشد شب را در بیمارستان سپری کند تا از آن مراقبت کنند. همچنین کودکان که عمل لوزه را انجام دادهاند باید ده روز در خانه استراحت کنند که موضوعی ناخوشایند برای کودکان است. زیرا کودک نباید دوران قرنطینه خود را در مکانهای عفونی باشد. همچنین کودکان باید از رفتن به مکانهای که دارای بیماران عفونی است و مکانهای پر از دود و گرد و غبار خودداری کنند.
هزینه جراحی لوزه کودکان
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، هزینهی جراحی لوزه در کودکان و بزرگسالان یکسان است و به عوامل مختلفی چون، نوع بیمه، تعداد شبهای بستری در بیمارستان، آزمایشهای قبل از عمل، انتخاب جراح و هزینه بیهوشی و… بستگی دارد. شما میتوانید برای اطلاع دقیق از هزینه جراحی لوزه در کودکان با دکتر ندا سخی در ارتباط باشید. برای ارتباط با دکتر سخی کافیست به صورت حضوری به مطب ایشان مراجعه نمایید. یا از طریق پیج اینستاگرام به دکتر سخی دایرکت بدهید.
چه زمانی باید لوزه خود را جراحی کنیم؟
- عفونت مکرر گلو:
اگر فرد و یا کودک شما در یک سال 7 بار مبتلا به عفونت گلو شد یا در طی دو سال متوالی، پنج بار عفونت گلو گرفت، پیشنهاد می کنیم یک وقت معاینه و ویزیت از دکتر گوش و حلق و بینی بگیرید.
- انسداد مسیر تنفسی در زمان خواب:
این مسئله کمی از آپنه خواب فراتر است ، چرا که می تواند برای چندین بار، موجب توقف و یا شروع تنفس فرد در زمان خواب شود و باعث بروز مشکلاتی از جمله اختلال تمرکز،افزایش وزن، مشکلات خلقی و یا فشار خون ریوی شود.
- یکی دیگر از دلایلی که پیشنهاد می شود کودک برای انجام جراحی لوزه، معرفی شود، آبسه دور لوزه است.
- سختی در بلع غذا و خوراکی ها به دلیل بزرگ و درشت شدن لوزه ها در گلو
آیا جراحی لوزه خطرناک است؟
عموما جراحی لوزه در کودکان و یا رنج سنی پائین انجام میشود، یک جراحی سبک و بی خطر است. به طوری که کودک بعد از انجام جراحی به منزل فرستاده میشود تا برای یک الی دو هفته استراحت کند. حتی بزرگسالانی که برای جراحی لوزه مراجعه میکنند. نیز، جراحی سبک و ایمنی پیش رو دارند ولی به دلیل بالاتر بودن سن آنها، ترمیم و بهبودی با سرعت کمتری نسبت به کودکان انجام خواهد شد. درد و خون ریزی بیشتر در بزرگسالان نسبت به کودکان هم امری طبیعی است.
همانطور که میدانید یکی از عملهای رایج جهان عمل لوزه است. پس از انجام این عمل، عوارضی چون خشکی دهان، استفراغ، خونریزی و… پیدا میکنیم. که بعد از دورهی نقاهت همه این عوارض بر طرف میشود و این عمل جزو کم خطرناکترین عملها است. در مورد خطرات جراحی لوزه اصلا نگران نباشید زیرا این جراحی توسط پزشک متخصص انجام میشود. همچنین به دلیل حضور در مراکز درمانی مجهز احتمال خطر به صفر میرسد.
بهترین سن برای جراحی لوزه چه سنی است؟
کودکان در هر سنی که تشخیص داده شود نیاز دارند، میتوانند برای جراحی لوزه اقدام کنند. البته پزشکان غالبا صبر میکنند تا کودکان سه سال کامل داشته باشند و بعد او را به عنوان یک کیس جراحی لوزه معرفی کنند چرا که در سنین پائین تر احتمال خونریزی و دهیدراته شدن بدن وجود دارد، بهترین سن عمل لوزه، بهترین سن برای عمل لوزه.
برای عمل لوزه پیش چه دکتری باید رفت؟
همیشه برای عمل جراحی باید پیش دکتر متخصص رفت، برای عمل لوزه هم باید به دکتر گوش، گلو و بینی مراجعه نمود. شما میتوانید برای عمل لوزه در کاشان به دکتر ندا سخی که متخصص گوش، گلو و بینی هستند مراجعه نمایید. ایشان یکی از دکترهای به نام در عرصه گوش، گلو و بینی در کاشان هستند و مطمئن باشید در اولین ملاقات شاهد تخصص ایشان خواهید بود. همچنین میتوانید برای تزریق بوتاکس در کاشان به دکتر سخی مراجعه نمایید.
دیدگاه خود را بنویسید